maandag 28 oktober 2013

Fort H

Het hoofdgerecht, de patrelhoen
De zaterdag stond in  het teken van uit eten gaan want na de lunch met Dennis zou ik die avond met een vriendin uit eten gaan in Muiden en wel bij Fort H. Onze keuze was op dit restaurant gevallen vanwege een Iens dinner deal. Je kreeg hier een drie gangen maaltijd voor de somma van €18,50 per persoon.

Na een korte rit arriveerden we op de grote parkeerplaats bij Muiden alwaar de auto neerzetten. Het is daar betaald parkeren maar voor de somma van €1 per uur wordt je daar niet echt arm van. Het was slechts een korte wandeling naar het oude fort waar het restaurant in gevestigd was en we werden welkom geheten in een erg volle ruimte waar de tafeltjes dicht op elkaar stonden. De bediening en de keuken moesten er dan ook hard aan trekken om iedereen te helpen.

We bestelden water en jus en kregen daarna brood met boter, knoflook en olie en uiteraard de kaart. Mijn keuzes vielen op tartaar van zalm, parelhoen met zuurkool en kaas, mijn tafelgenote ging voor de mosterdsoep, het hartige taartje en de crème brûlée. Ondanks de drukte was de bediening erg correct en het eten smaakte uitstekend. Het enige nadeel was dat het wat rumoerig was omdat de tafeltjes zo dicht op elkaar stonden. Maar ja met een rekening van nog geen €50 voor drie gangen, water, koffie, jus d'orange en wijn is er geen enkele reden tot klagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten