vrijdag 25 oktober 2013

Ben & Jerry's

IJsje!
Er zit een nadeel aan de klos voor mijn neefje en dat is dat ze geen toetjes hebben maar om de hoek zit een filiaal van Ben & Jerry's. Wij verlieten het restaurant dus en liepen de Leidsestraat in naar de Ben & Jerry's winkel. hij besloot voor een bekertje met caramel chew chew en New York super fudge chunk te gaan en even later zaten we achter in de zaak waar hij zich aan de lekkernij te goed deed. Op een gegeven ogenblik stopte de ijs inname echter, het bleek dat de spareribs in combinatie met het ijs te veel van het goede waren.

We verlieten de zak dan ook zodat ik hem op de tram naar huis kon zetten. Bij de tramhalte kwamen we er echter achter dat zijn tram hier helemaal niet kwam en nu werd het helemaal duidelijk waarom hij ergens anders was uitgestapt. We gingen dus naar mijn huis waar ik in de auto stapte om het thuis in Amstelveen af te zetten. Het was druk bij mijn zusje en zwager want de voltallige kaartclub was aanwezig, inclusief diegenen die er niet zouden zijn. Na een kort gesprek met mijn zusje en het aanhalen van de inmiddels weer volledig herstelde Gijs, die mij met wat gespin en een paar kopjes begroette, stapte ik weer in de auto om naar huis te rijden. Het was een prima avond geweest en mijn neefje hadf genoten. Wat kan een mens meer willen.

1 opmerking:

  1. Hij kijkt nog niet zo vrolijk, Rene.......wordt toch tijd dat je hem een keer op vrijdagavond meeneemt naar de Mekong River, daar toveren de bar"dames" vast een lach op zijn gezicht :-).

    BeantwoordenVerwijderen