zaterdag 19 oktober 2013

Diner en iPhone

De reeds gedekte tafel
Donderdagavond zou ik bij een vriendin eten want vrijdag zou zij haar eerste iPhone krijgen na jarenlang Blackberry adept te zijn geweest. We hadden gelukkig geen tijd afgesproken want de ring stond behoorlijk vast maar om even voor zeven uur arriveerde ik bij haar.

De maaltijd was al bijna klaar en ik kon direct richting tafel gaan die al gedekt was en waar de wijn al ingeschonken was. We bleken verse pasta met broccoli, champignons in rode wijnsaus en forel te eten met daarbij een salade van mozzarella en tomaat. Alles smaakt zoals altijd even goed en na afloop van de maaltijd ging het gesprek over hele andere dingen maar voornamelijk over de iPhone die de volgende dag bij haar afgeleverd zou worden. Ondanks het feit dat ze al enkele jaren, naar volle tevredenheid, een iPad bezat en inmiddels een iPad mini besteld had was de iPhone toch een stukje niet vertrouwde technologie t.o.v. de Blackberry.

Het zal mij dan ook benieuwen hoe vaak zij mij de volgende dag gaat bellen met vragen. De eerste had ik al beantwoord bij haar thuis (hoe stop je de sim n de iPhone) maar ik verwacht toch minimaal vijf telefoontjes. Zij gaat van minder uit maar we zullen zien wie de waarheid heeft gesproken.

3 opmerkingen:

  1. Het spijt me zeer, maar als je een iPhone niet snapt, dan is er iets mis met je technologie radar :-). Ik ben een lage tijd een Blackberry gebruiker geweest en sec voor email afhandeling is de Blackberry nog steeds het superieure apparaat. Ping is inmiddels niet meer uniek, daar hebben de iOS en Android gebruikers inmiddels vijfentwintig andere alternatieven voor die stuk voor stuk even goed of zelfs veel beter werken. Voeg daaraan toe dat RIM al jarenlang structureel er alles aan gedaan heeft om zijn eigen product en propositie kapot te maken en je weet dat Blackberry het niet lang meer gaat overleven (in welke hoedanigheid dan ook). Ben je iemand die graag gratis apps heeft en alle mogelijkheden wil om zijn telefoon in te richten, dan is de Andoid de keus voor jou, Wil je een systeem dat zichzelf helemaal wijst, wat superstabiel is en waarvan het apparaat altijd een sieraad voor het oog is, dan is de Apple/ iOS combinatie de enige juiste keus. Hoop voor Marscha dat ze eruit komt. En anders kan ze altijd nog een mooie Nokia/ Windows combinatie kiezen, die lijkt erg op Blackberry (want die gaat het ook niet langer dan 2 jaar volhouden :-)).....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Even voor alle duidelijkheid...... ZERO calls/apps naar RH en de Iphone is appeltje eitje...
    :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Kijk, dat bedoel ik maar!!!!! Goed gedaan, dame :-)!!!

    BeantwoordenVerwijderen