maandag 24 december 2012

Texas

Bijgaande foto is geen recente maar een alweer wat oudere foto, om precies te zijn is hij van 29 april 2011. Je ziet Simon en mijzelf op George Bush Intercontinental Airport in Houston, Texas, wij maakten hier een tussenlanding voor onze vakantie in Florida. Inmiddels is bekend dat we wederom op dit vliegveld gaan landen maar deze keer niet voor een tussenstop maar voor een vakantie in Texas. Helaas zal deze reis, net zoals die van 2011, zonder Frank zijn maar ook dan gaan we weer veel lol maken.

De tickets zijn inmiddels aangeschaft voor de mei vakantie van de boys. Deze maal vliegen wij met Hollands trots, ook wel bekend als de KLM. Vertrek is op 9 mei, Hemelvaartsdag en terugkomst is op 19 mei, 1e pinksterdag. De te bezoeken steden zijn Houston, San Antonio, Austin en Dallas en een aantal van de uit te voeren activiteiten (shoppen, sportwedstrijden, cultuur) weten we al. De komende maanden zullen er blogposten over die activiteiten verschijnen als we tickets hebben gekocht, hotels hebben geboekt, de auto hebben gereserveerd en de agenda (de heenreis en de terugreis staan er al in) voor de vakantie hebben ingevuld. De helft van de pret is namelijk voorpret en die zal ik zeker met jullie delen.

1 opmerking:

  1. Ik heb er zin in. Benieuwd hoe we de agenda kunnen gaan vullen, maar dat zal denk ik niet zo een probleem worden! Hell yeah!!

    BeantwoordenVerwijderen