woensdag 26 december 2012

Betty's vegetarisch restaurant

Het voorgerecht
Zondagavond was ik met een vriendin uit eten. Meestal gaan wij met een Groupon deal op stap maar deze keer had zij iets culinair's uitgezocht. Toen ik haar oppikte werd ik naar de Rijnstraat geloodst maar ik had nog steeds geen idee waar we zouden gaan eten.

We parkeerden de auto en liepen de straat in tot we opeens Bij Betty's vegetarisch restaurant naar binnen doken. Dit was een klein restaurant met mooi gedekte tafels en prima stoelen. Er bleek een week menu te zijn  en de enige keuze was of je alleen een hoofdgerecht of ook een voorgerecht wilde. Uiteraard gingen wij voor beiden en het voorgerecht bleek een proeverij van diverse groentes te zijn met daarbij een linzensoep. Dit ging vergezeld van water voor ons beiden, groene thee voor haar en een sauvignon blanc voor mij.

Ik moet zeggen het was allemaal erg lekker en ik keek dan ook reikhalzend uit naar het hoofdgerecht. Dat bleek te bestaan uit spruitjes met hazelnoten, pastinaak, waterkers en het hoofdgerecht van spinazie, Italiaanse broccoli en geitenkaas met een brioche. Wederom niets mis mee zoals dat heet en wij genoten heel erg van de maaltijd. Bij de koffie met appelgebak hadden we het al over onze volgende date en na een korte check op Groupon schafte we meteen een bon voor Due Napoletani aan. Het was wederom een erg gezellige en lekkere avond en in januari gaan we voor de volgende date.

1 opmerking:

  1. Lijkt me niet een restaurant waar "Da Boys" een avond door gaan brengen....:-).

    BeantwoordenVerwijderen