vrijdag 7 december 2012

Sneeuw

Zoals gisteren vermeld kwam ik op Sinterklaas avond thuis terwijl het begon te sneeuwen. Met mijn winter banden had ik daar uiteraard geen last van en parkeerde ik mijn auto netjes in alvorens ik naar binnen ging om nog even voetbal te kijken en naar bed te gaan.

Wat ik niet in de gaten had was dat het flink was blijven door sneeuwen en toen ik de volgende ochtend weer naar buiten kwam was de wereld best wel wit geworden. Ook mijn auto bleek witter dan normaal te zijn want het bijgaande beeld gaf de status van mijn auto weer. Ik startte de motor, zette de blower aan en ging de sneeuw van de ruiten verwijderen. Gelukkig bleek er niets bevroren te zijn onder de sneeuwlaag en al snel zat ik achter het stuur om de weg naar mijn werk in te slaan.

Nu ging de straat uitrijden prima (winter banden zoals ik al zei) maar de wijk uitrijden bleek een probleem te zijn. Iedereen reed stapvoets en het duurde dan ook een hele tijd voor ik op de snelweg zat. Toen waren de problemen echter opgelost en in vlot tempo reed ik naar Almere. Dat niet iedereen hetzelfde scenario doormaakte bleek toen een collega uit Swifterband opbelde. Bij hun was echt een pak sneeuw gevallen en hij zou die ochtend eerst thuiswerken alvorens hij naar Almere zou komen. Zo zie je maar weer, het kan altijd erger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten