zondag 30 september 2012

Project X Arnhem en Amersfoort

Ik kom toch nog een keertje terug op het project X gebeuren daar er dit weekend wederom twee project X feestjes in de aanbieding waren. Op vrijdag een in Arnhem en op zaterdag een in Amersfoort.

Waar men in Arnhem compleet doordraaide met politie afzettingen op de snelweg en controles op de stations om maar te zorgen dat er geen ongewensten de stad inkwamen deed Amersfoort het een stuk relaxter. Er was extra politie op de been en mensen werden op straat aangesproken maar er waren geen pelotons ME op de straten te vinden en nevenvorderingen lagen wel klaar maar werden niet gebruikt. Verder werden diegenen die tot het feest opriepen opgespoord en aangesproken op hun daden. Hopelijk laat het voorbeeld van Amersfoort zien dat het allemaal wel iets rustiger kan en worden diegene die aan opruiing doen inderdaad aangesproken. Nu eerst eens zien hoe het Project XXX feestje op de dam er vanavond aan toe gaat.

1 opmerking:

  1. Zoals de grote dichter ooit al zei: Much ado about nothing. Dinosaurussen en fossielen die denken dat ze internet tegen kunnen houden, maken zich hier druk om. Maar goed, Job Cohen gaat ons redden, hoewel die zelf niet eens weet hoe je een computer aanzet.

    Hoorde een verhaal over Hans Wiegel, wiens secretaresse zijn mail print en het dan aan hem faxt. Hij schrijft daar dan een antwoord op, faxt het terug en de secretaresse mailt het dan weer terug. Ongelofelijk.....

    BeantwoordenVerwijderen