maandag 1 oktober 2012

T-shirts

Vroeger was ik een fanatiek drager van t-shirts. Reebok, Nike, Looney Tunes maar ook veel t shirts zonder opdruk. Tegenwoordig draag ik bijna helemaal geen t-shirts meer maar voornamelijk polo shirts. Dat heet dan opgroeien of zo iets.

In mijn t-shirt tijd was toch wel het ultieme t-shirt het concert t-shirt. Ik bezocht in die jaren heel erg veel concerten en met name bij de grotere concerten werd er wel een t-shirt gescoord. Op wat uitzonderingen na waren dat allemaal zwarte t-shirts want rock was toch wel het meest bezochte genre en daar horen nu eenmaal zwarte t-shirts bij.

Nu zijn die t-shirts in de loop der jaren allemaal verdwenen om diverse redenen (verwassen, stuk, te krap geworden) maar een t-shirt bleek de jaren overleefd te hebben. Toen ik namelijk ,mijn kledingkast aan het bekijken was i.v.m. de naderende koude maanden vond ik dit shirt uit 1992 terug. Het klassieke Guns ´n Roses shirt dat ik bij het concert in de kuip aangeschaft had.waar ik samen met Dennis, Robbert en Jan naar toe geweest was (zie hier een vermelding van dat concert). De kleuren van het t-shirt zijn verschoten, de print is op sterven na dood en het zit erg krap. Daarnaast heb ik het in geen 10 jaar meer gedragen. Kortom het gaat de prullenmand in na meer dan twintig jaar in mijn bezit geweest te zijn. Dat kan geen enkel ander kledingstuk dat ik ooit heb bezeten dit t-shirt navertellen.

1 opmerking:

  1. zo'n rock shirt heb ik ook nog liggen (Dinosaur Jr.) en de kleur is ook goed vaal geworden, maar dat is alleen maar beter. Ik had hem toen op de groei gekocht, dus doe het nog ff niet weg :)

    BeantwoordenVerwijderen