zaterdag 22 september 2012

Bakker Bart

Het was druk bij Bakker Bart
Op de vrijdag gaat een groepje van mijn directe collega's altijd naar Karel's snack croner om daar voor de lunch een portie frites met vette kledder en nog een snack erbij te halen. Ik ben een keertje mee geweest om te kijken wat dat nou was maar frites is niet mijn idee van een lunch.

Deze vrijdag vertrok het vaste clubje dus ook weer richting Kareltje maar er waren drie dissidenten die besloten een bezoek aan Bakker Bart te brengen. Nu is Bakker Bart wel mijn idee van een goede lunch (iets wat ik vroeger heel erg vaak met Dennis deed op de zaterdag) en dus besloot ik met hun mee te gaan.

Nu bleek dit filiaal (ja, het is een keten) meer broodjeszaak dan bakkerij te zijn en er stond dus een hele grote rij en er was zelfs een nummertjes automaat. We besloten echter aan te sluiten en redelijk vlot waren we dan toch aan de beurt. Ik ging voor een vers kiwi-jus d'orange sapje en nam daarbij een Italiaanse bol. De klassieker van vroeger, Italiaans belegd zak ik niet meer op de kaart staan en ik ging dus voor een roomkaas, zalm en rucola combi. Gezeten aan een tafeltje genoten we van ons broodje en ons drankje en ik moet zeggen Bakker Bart heeft nog steeds dezelfde constante kwaliteit die hij vroeger ook had. Bij de volgende Bakker Bart expeditie zal ik dan ook zeker weer van de partij zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten