woensdag 20 juni 2012

Feestje

De jarige en haar vriend
Afgelopen vrijdag was er een feestje in de roode baron want een van de vaste bezoeksters was jarig. Ik was ook uitgenodigd maar startte de avond zoals gebruikelijk bij het elfde gebod.

Toen ik dan ook wat aan de late kant bij de roode baron aankwam werd ik dan ook met een wat scheven blik door de jarige aangekeken. Mijn fout uiteraard want het was een Aziatisch (Filipijns in dit geval) feestje en dat betekende dat het inclusief eten was. Ik nam echter netjes een bord vol met eten (rijst, komkommer, kip en een pittig gesmoord rundergerecht) waar ik van genoot. Nu ben ik al een liefhebber van eten maar de Aziatische keuken staat behoorlijk hoog op mijn lijstje en deze maaltijd was inderdaad prima.

Het was erg gezellig met vele bekende in de kroeg maar al gauw begaf ik mij naar de installatie om te zorgen dat het feestje van goede muziek voorzien zou worden. Aangezien het al laat was schakelde ik meteen op dance over en dat viel bij iedereen goed in de smaak. Het werd dan ook erg laat voor we naar huis gingen en ik amuseerde me prima. Dat ik lekker gedraaid had werd bewezen door een berichtje van de jarige dat ik bij het naar huis gaan nog ontving met de woorden "Thank you mr. DJ". Mocht ik de IT ooit willen verlaten dan liggen er nog kansen in de muziekwereld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten