zaterdag 31 maart 2012

Tweede dartbord

Zoals in meerdere blog posts al te lezen was is ons team vanaf (bijna) de eerste dag dat wij als team opereerden aan het darten geslagen. Het begon met een dartbord op onze kamer en ging verder met de BBB (bier, bitterballen en bull's eye) avonturen in de, inmiddels gesloten, Bruine en 't Lieverdje.

Enkele weken geleden stonden wij op de vrijdag middag nog een pijltje te gooien voor we naar huis zouden gaan toen de financieel directeur binnenkwam. Hij zag ons bezig en vertelde zelf ook met zijn zoon wel eens een spelletje te darten. Hij gooide een paar pijltjes met ons mee en wou het best wel vaker doen. Wij suggereerden dan ook meteen om een dartbord in de vide te plaatsen zodat er tijdens de vrijmibo ook gedart kon worden.

Donderdag bleek hij de daad bij het woord gevoegd te hebben want er hing opeens een dartbord in de vide waar eerst een doek met teksten hing. Toen we naar huis gingen konden we het dan ook niet laten om het bord meteen in te wijden. We gooiden een spelletje 301, dat ik trouwens won, om het bord zijn vuurdoop te geven. Nu nog wachten op de bedrijfskampioenschappen en het kan echt niet meer stuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten