zondag 11 maart 2012

Feestje

Een goede bekende was de afgelopen week jarig geweest en wij waren uitgenodigd voor het feestje dat in café Marybelle gehouden zou worden. Het feestje zou van 3 tot 7 zijn en dat is dan best wel een beschaafde tijd denk je zo. Alleen de start wss inderdaad om 3 uur 's middags, het eind was om 7 uur de volgende ochtend ingepland.

Tegen kwart over vijf betraden wij dan ook Marybelle met een mooie doos van Rituals voor de jarige. Het was al redelijk druk in Marybelle en na hartelijk verwelkomd te zijn kregen we al direct een koud pilsje in de handen gedrukt. Aangezien we nog wat uurtjes moesten deden we het erg rustig aan met de drank en gelukkig waren er meer dan genoeg hapjes om de drank mee te dempen. Van werkelijk uitstekende sparerib's (geen De klos kwaliteit maar close) en kipkluifjes tot een prima saté. De service was uitstekend, alleen de muziek keuze had anders gekund. Het was een bruine Amsterdamse kroeg dus dat betekende veel Wolter Kroes, André Hazes en andere giganten van de Amsterdamse school. Na 9 uur doken we volop de house in, wederom niet mijn 1e keus. Ik kon wel leuk facebook vol spammen met de gehoorde nummers via Soundhound, dus dat was dan wel weer grappig.

Tussen tien en middernacht kwamen er nog wat extra versterkingen binnen om het feest van verse energie te voorzien maar rond twee uur was het toch wel afgelopen. Het was dan ook tijd om te vertrekken na een zeer memorabele avond, niet in de laatste plaats door de versterkingen dit laat op de avond binnenkwamen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten