maandag 5 maart 2012

A-fusion

A-fusion, druk als altijd
Het was weer tijd voor een etentje van het programma management van enige jaren geleden. Ondanks dat de leden in diverse richtingen uiteen gewaaierd waren werd deze traditie hoog gehouden. Plaats van handelen en organisator waren uiteraard Amsterdam en ikzelf (zou het een iets met het ander te maken hebben?) De samenstelling was ietwat gewijzigd, een van de vaste leden was afgehaakt en vervangen door iemand die voor het eerst aansloot. Aangezien er een nieuweling bij was gaf mij dat de kans om een keuze te maken voor A-fusion, mijn geliefkoosde restaurant op de zeedijk. Stipt acht uur was iedereen aanwezig in startpunt het elfde gebod en na een prima start met Karmeliet werd de weg naar A-fusion ingeslagen. Onderweg kreeg ik nog een whatsapp van een andere oud-collega of ik in de stad was en na bevestigend antwoord werd er met hem afgesproken om na het eten nog even in het elfde gebod samen te komen.

A-fusion was druk als altijd en we moesten enige tellen op ons tafeltje wachten. De eigenaresse verontschuldigde zich en ter compensatie was ons eerste drankje van het huis. Daarna was het tijd voor de heerlijkheden die a-fusion bied zoals oesters, eend, garnalen, ossenhaas, dijen vlees en ga zo maar door. Na afloop was er wederom iemand bijgekomen die A-fusion hoog  op zijn lijst van uitstekende restaurants zette, iets wat mij altijd deugd doet. Na de maaltijd liepen we terug naar het elfde gebod waar de andere oud-collega aan een tafeltje zat met, hoe verrassend, een glas Karmeliet voor zich. Na nog een gezellig uurtje in het elfde gebod was het tijd om de tenten op te breken. Bij onze volgende afspraak hebben we er in ieder geval een nieuwe deelnemer bij want ook deze collega wou een uitnodiging voor het volgende samenzijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten