maandag 17 oktober 2011

MLB: St. Louis cardinals vs Atlanta braves

Mijn goede vriend Dennis zit momenteel in Chicago en uiteraard blogt hij daar over zijn vakantie. Ik mag het allemaal met veel plezier lezen en het roept zowel herinneringen op aan het verleden als vooruitkijken naar de nabije toekomst.

Zo deed zijn stukje over de stretch limousine waarmee hij naar zijn hotel reed mij terugdenken aan onze eerste aankomst in New York in 1993. Wij lieten ons toen door een duister type overhalen om met een limo naar de stad te rijden. Uiteraard was dat veel te duur maar ik zal de rit naar de stad nooit vergeten en de fantastische blik op Manhattan toen wij aan kwamen rijden.

De vooruitblik is naar onze vakantie in mei 2012 waar wij nog steeds een stad aan moeten toevoegen. Het wordt St. Louis of Atlanta en het belangrijkste waar wij nog op wachtten is het schema van de baseball competitie. Beide steden hebben namelijk een major league team,. de Cardinals en de Braves en aangezien wij een wedstrijd willen bezoeken zal onze keuze afhangen van het speelschema van beide teams. Kortom het is leuk om te zien wat het reisverslag van een van je vrienden voor mijmeringen bij je oproept.

1 opmerking:

  1. Er is zelfs een flinke kans dat als we St Louis kiezen, we de nieuwe MLB kampioen te zien krijgen. De Cards spelen nu tegen de Texas Rangers en worden als grootste kanshebber aangeschreven. Ik ben benieuwd!!

    BeantwoordenVerwijderen