woensdag 14 mei 2014

Mall of America

´Het pretpark
Wederom stapten we in de auto, nu op weg naar the mall of America, het grootste indoor shoppingparadijs van Amerika. Het is zelfs zo groot dat er een compleet pretpark inzit. Uiteraard moest Simon een ride doen, die best wel heftig was. Ik zou er niet in stappen. Daarna werd er door de mannen nog flink geshopt, alleen ik kocht zelf niets meer.

De dag werd besloten met een diner bij het net vandaag geopende filiaal van Benihana. Dit is een Japans restaurant waar wij een mooie plek aan de bakplaat kregen en onze chef, John Paul ons bezig hield met zijn kookunsten en kook kunstjes terwijl hij ook nog een gezellig dialoog gaande hield. Ons menu bestond onder andere uit soep, garnalen, rijst, sushi en voor mij filet mignon en kreeft. Na afloop kregen we nog een mooie foto in een speciaal hoesje mee omdat de keten inmiddels vijftig jaar bestond en ik heb er weer een nieuwe favoriet bij voor een goed etentje.

Als allerlaatste onderdeel van de dag besloten we tot een afzakkertje bij de Hooters, maar op weg daarheen passeerden we de bioscoop waar de nieuwste techniek gebruikt werd, meebewegende stoelen. Simon en Dennis probeerden de demoversie die buiten opgesteld stonden en Sam had daar maar een opmerking over `Stoer`. Na dit korte oponthoud werd de Hooters alsnog gevonden voor een afzakkertje. Bij het terugvinden van de auto hadden we nog een kleine uitdaging omdat een deel van het winkelcentrum afgezet was terwijl wij bij de Hooters zaten vanwege een verbouwing maar door over wat tape heen te stappen kwamen wij alsnog bij onze auto en reden terug naar ons hotel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten