woensdag 14 mei 2014

Chicago - Minneapolis

Onze minivan
Buitengekomen werd besloten een taxi te gebruiken in plaats van de EL terwijl het zachtjes begon te regenen. Met enige moeite wisten we een taxi te scoren die ons naar het hotel bracht maar onderweg veranderd de regen in een hoosbui met bliksem en donder. Om niet zeiknat op het vliegveld te arriveren besloten we de tassen bij het hotel in onze taxi te laden en die naar het vliegveld te nemen. We schoten lekker op totdat we wederom, net zoals op de heenreis, in de file terecht kwamen. Gelukkig kwamen we nog op tijd, om zeven uur, op het vliegveld aan waar we de koffers incheckten en in de rij voor de controle gingen staan.

Toen kwam er echter een sms van United Airlines dat we een uur vertraging hadden waarna de grappen begonnen over rustig de pizza op eten en dat we ook daarna niet al te veel haast nodig hadden gehad. De vertraging bleven echter oplopen en kwamen tenslotte uit op een uur en drie kwartier. We sloegen onze tenten op bij barretje Galileo waar Dennis, naar de Blackhawks ging kijken (ijshockey play offs), ik het blog ging bijwerken en waar Simon rustig begon in te storten. De enige dingen die veranderden waren de gate vanwaar we zouden vertrekken (van B2 naar B8 naar B2 naar B6 naar B7) en de vertrektijd die heel langzaam maar bleef oplopen totdat die op bijna twee uur vertraging stond.

Eindelijk vertrokken we dan toch ((van gate B5 trouwens) en kwamen anderhalf uur later en na een onrustige vlucht aan in Minneapolis waar we onze auto bij Alamo gingen ophalen. We hadden een SUV besteld maar mochten ook kiezen voor een minivan en onze keuze viel op de town and country. We waren behoorlijk moe zo langzamerhand en Dennis reed ons in rap tempo naar onze la Quinta in Bloomington waar we rap in slaap vielen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten