zaterdag 10 mei 2014

Amsterdam - Chicago

And we're off
Vrijdagochtend was dan de echte start van USA 2014 toen Dennis mij thuis oppikte voor de trip naar Schiphol waar Simon al ruim op tijd (een uur te vroeg) was gearriveerd. Na afscheid van de vrouw van Dennis, die ons gebracht had, ontmoeten we Simon en waren vlot door de douane heen en liepen op ons gemak naar de noodle bar op Schiphol om met een gezonde noodle soep (kip, zalm en vegetarisch) de eerste maaltijd van de vakantie te laten zakken.

Toen was het richting de gate en na een vlotte check in, geen Amerikaanse maatschappij maar de KLM dus gen uitgebreide vragenlijsten, zaten we aan boord voor een vlucht van zo.n negen uur. Dennis en ik genoten van een vetarme maaltijd (die hadden we van te voren besteld) die prima te haggelen was en met een stel bijzonder vriendelijke stewardessen landen we tenslotte op Chicago O'Hare.

De douane ging bijzonder vlot de enige wachttijd was op mijn koffer die als laatste van de band kwam. Daarna kwam de eerste fout beslissing van de vakantie want we namen een taxi naar het hotel en dat was dus midden in de vrijdag spits. De EL (de bovengrondse metro van Chicago) was een stuk slimmer geweest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten