woensdag 21 mei 2014

Fogo de chao

Simon gaat ervoor
Mike bracht ons vlot naar Fogo de Chao alwaar we onze reservering voor drie probleemloos uitbreiden naar vier personen. (wat geen enkel probleem is want je blijft exact een tafel gebruiken).

Voor diegenen (zijn die er nog) die het concept van Fogo niet kennen hier een korte uitleg. Het is een Braziliaanse grillroom en in tegenstelling tot de Argentijnse variant hebben ze een meer dan prima de luxe saladbar en is het een all you can eat concept. Er lopen gaucho's in de rondte met pennen met vlees (16 verschillende soorten). Als je dat aangeeft komen ze aan je tafel en bieden je een stukje gegrild vlees aan. Iedereen nam flink wat vlees, maar ook de saladbar werd meermalen bezocht. Uiteindelijk gaf iedereen aan genoeg te hebben en verlieten we het vleesetersparadijs.

Als laatste bestemming vertrokken we naar Nye's, een polonaise bar waar Mike wel vaker kwam. In de ene zaal speelde een percussieband en in de andere zat een dame achter een piano die mensen begeleidde als zij een nummer ten gehore wilde brengen. Terwijl Mike en ik aan de bar bleven zitten konden Simon en Dennis het niet laten en brachten zij samen met de pianiste de meest valse versie van Billy Joel's piano man aller tijden ten gehore. Ik filmde de mannen tijdens hun duet en de beelden zijn op verzoek beschikbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten