donderdag 22 mei 2014

French meadows

Vermijd deze tennt
Vandaag was de voorlaatste dag van onze vakantie en deze stond in het teken van haasten want we begonnen met een vroege vlucht terug naar Chicago. In rap tempo werd er dan ook opgestaan, ingepakt en uitgecheckt en verlieten we ons la quinta, toch wel het minste hotel van deze keten dat we tot nu toe tegengekomen waren.

Vervolgens de korte rit naar het vliegveld waar we onze auto inleverden en ondanks wederom wat problemen met het inchecken van mijn ticket zaten we achter de douane. Voor ons ontbijt kozen we voor Fremch meadows, waar men ons verzekerde dat het eten ruim op tijd op tafel zou staan. Belofte maakt echter schuld in dit geval want alles kwam op het laatste moment, was niet 100% correct en smaakte ronduit slecht. Ga hier niet heen is dan ook mijn advies.

Ondanks alles zaten we op tijd in het vliegtuig, dat helaas niet op tijd vertrok.Tijdens het taxiën meldde de piloot ons namelijk dat we twintig minuten ergens geparkeerd werden voordat we opstegen. Ook was het argument van gisteren dat ik een andere plek kreeg omdat de stoel naast Dennis en Simon al vergeven was kul want die plek bleef open en bood dan ook plaats aan de rugtas van China. Na de pauze van een klein half uur stegen we echter op en met enige vertraging landden we tenslotte op O'Hare. Ook United krijgt geen plusje van mij na zowel de heen als de terugvlucht, volgende keer geen tussenvlucht .als het even kan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten