woensdag 28 november 2012

Werk herinneringen 1: Klant project

Naast de af en toe verschijnende episodes in de serie school herinneringen komt er ook een nieuwe serie met werk herinneringen. In de loop der jaren heb ik een aantal trofeeën verzameld en bij elk van die trofeeën hoort wel een verhaal.

Het verhaal bij deze beker gaat over een groot project dat ik samen met een klant gedraaid heb. Het project heeft een flink aantal maanden geduurd maar in intensieve samenwerking met deze klant was het iets waar iedereen erg trots op was. Wij als team die het gemaakt hadden en de klant met het product dat wij opgeleverd hadden. We hebben het na afloop gezamenlijk aan andere klanten gepresenteerd en ook daar kregen we goede reacties op.

Om het succes te vieren hadden we dan ook een etentje gepland en ik had, als gastheer, daar a-fusion voor uitgekozen. Rond zeven uur zaten wij allemaal aan tafel en gezien de grootte van de groep stelde de bediening voor dat zij allemaal hapjes aan zouden laten rukken. Een prima voorstel vond iedereen, ik gaf achter aan dat in ieder geval de oesters en de zeewier salade deel van de maaltijd uit moesten maken. Iedereen genoot van de maaltijd (alhoewel een aantal de oesters oversloeg) en halverwege werd er een tasje opengemaakt door de projectleidster van de klant. Wat bleek, men had van de standaard beker met logo die de klant gebruikte een special edition laten maken met een extra stukje tekst naast het logo. Er stond "Samen kun je meer" om het partnership dat we tijdens het project hadden gehad tot uitdrukking te brengen. Ieder teamlid kreeg een beker als blijvende herinnering aan ons project. Na de maaltijd namen we afscheid en kon iedereen met zijn of haar trofee naar huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten