dinsdag 27 november 2012

Nespresso

Ik had wederom een Nespresso bestelling gedaan via de iPhone app en had deze zondag na het mossel festijn bij mijn ouders meegenomen, daar ik het had namelijk laten bezorgen.

Dankzij een goede vriend was ik er achter gekomen dat ik niet, zoals ik eerst dacht, 50 stuks van elke variant moest nemen maar dat ik in veelvouden van 50 moest bestellen. Dat leidde tot een mooie en gevarieerde bestelling waar mijn favorieten, de ristretto en de vivalto, uiteraard de boventoon voerden. Daarnaast wilde ik ook wat nieuwe dingen proberen en ondanks het debacle van vorig jaar besloot ik wederom de nieuwe variations te bestellen. Deze keer waren dat kokosnoot, hazelnoot en macadamia. Ik ben benieuwd of dat beter is dan de chocola, kers en vanille van vorig jaar.

Nu is Nespresso best wel duur, een cup varieert van 0.35 tot 0.42 cent maar deze keer was er wel een hele dure special te koop, de kona, een zeldzame en exclusieve koffie uit Hawaï, die €1.20 per capsule moest kosten. Ik wilde daar best wel een setje van 10 capsules van bestellen maar door een bug in de app (en de website) pakte die dat niet en om er nu meteen 50 te gaan bestellen vond ik wel wat overdreven. Mocht ik in de buurt van een Nespresso winkel komen dat zal ik zeker een setje bestellen maar anders zal ik deze smaak aan mij voorbij laten gaan. Mocht het wel lukken verwacht dan een verslag, evenals een rapportage over de nieuwe variations van 2012.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten