donderdag 8 november 2012

Afterparty

We verlieten de boot om half twaalf en wandelden het korte stukje terug naar het hotel. We passeerden een tent (een hotel bar) waar het behoorlijk druk was maar liepen door naar ons eigen hotel waar iedereen braaf zijn of haar eigen kamer opzocht.

Iedereen? Nee, niet iedereen, een aantal doorgewinterde feestvarkens besloot dat het nog lang geen tijd was om naar bed te gaan en sprak dan ook af op een kamer om nog even door te gaan. Er was wijn die vanuit Nederland meegenomen was, wijn die vanaf de party boot op innovatieve wijze meegenomen was en bier dar simpelweg via de hotel bar geregeld was en lekker koud op het balkon had gestaan.

Al gauw hadden de twaalf bikkels zich op een tweepersoonskamer verzameld (en dat was best wel krap) om door te feesten. Een aantal fanaten wilden ezelen maar dat was geen succes gezien de hoeveelheid drank die iedereen naar binnen had geslagen en de krappe ruimte die we hadden. Dat was dus na een potje al gesneuveld. Er werd dus overgegaan op het spelen van hints en dat liep wat beter ondanks de hoeveelheid drank die inmiddels verdwenen was. Tegen half twee had iedereen het echt wel gehad en werden de mandjes opgezocht om de volgende dag redelijk fris aan de start te verschijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten