vrijdag 2 november 2012

Laatste avond in de roode baron

Zoals al eerder vermeld stopt de roode baron er per 1 november mee. Met een aantal mensen hadden we dan ook afgesproken om op 31 oktober (Halloween) een laatste bezoek te brengen aan ons stamcafé waar we tien jaar doorgebracht hadden,.

Het was wel even wennen bij binnenkomst. Sommige dingen waren als vanouds zoals de grote ronde tafel voor het raam waar eten op stond (deze keer onder andere een pan met mosselen) en er was een grote groep bekenden. Andere dingen waren best wel even slikken. Zo was de tap reeds afgesloten en kregen de bierdrinkers hun bier uit flesjes. De gokkast was al weggehaald maar veel erger, de muziek installatie was ook reeds verdwenen. Dat betekende dat ik geen dj kon spelen maar dat er karaoke op de tv stond te spelen. Daar werd dan wel weer luidkeels (en redelijk zuiver) op meegezongen maar toch.

De avond was erg gezellig en de stemming zat er goed in ondanks dat het een soort afscheid was. Aangezien de volgende dag een werkdag betrof ging ik betijds naar huis afscheid nemend van de eigenaresse en de anderen. Via foursquare en facebook zijn we aan elkaar gelinkt dus als iemand een leuke nieuwe kroeg vind kan hij de anderen op de hoogte houden en kunnen die eens kijken of ze het ook wat vinden. Voorlopig heeft echter nog niemand een idee wat de nieuwe stamkroeg gaat worden dus dat kan best wel een tijdje gaan duren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten