dinsdag 1 november 2011

Visite

Dit weekend was ik eindelijk weer eens bij mijn ouders op visite. Zij waren inmiddels al twee weken terug van hun vakantie in Portugal maar ik was nog steeds niet langs geweest. Vorig weekend wou ik langs gaan maar bleken zij zelf afwezig te zijn en doordeweeks had ik het gewoon te druk.

Zondag was het dan zover en kwam ik dan eindelijk bij mijn ouders langs. hoofdonderwerp van gesprek was niet de vakantie in Portugal maar was poes. Poes lijkt totaal niet op het schattige jonkie hiernaast maar is een mooie lieve dame, die je echter niet zonder handschoenen kan aanpakken. Zij bepaalt wat er wel en niet mag en oppakken is bijvoorbeeld iets wat verboden is. Mocht je toch zo onverstandig zijn elk waarschuwingssignaal te negeren dan zijn de gevolgen voor jou. Poes was echter niet lekker de afgelopen dagen en mijn ouders waren met haar naar de dokter geweest. Er bleek wat water in haar buik te zitten maar alle organen waren in orde. Voor de zekerheid waren er foto's gemaakt maar poes was weer thuis en had gelukkig weer zin om te spelen. Hopelijk is alles gauw weer in orde.

Daarna gingen we over op de leuke dingen en dus de vakantie in Portugal Aangezien ik zelf aan het kijken ben naar een zomer vakantie in Zuid Europa luisterde ik geïnteresseerd naar de verhalen. En die waren goed. Het land was mooi, de mensen aardig en de temperatuur goed. Prijzen waren ook niet onaardig. Uit eten gaan varieerde van €10 tot €35, waar de laatste categorie echt luxe te noemen was. Alhoewel mijn ouders niet in Lissabon waren geweest, klonken hun verhalen dusdanig goed dat ik binnenkort maar eens een onderzoekje naar Lissabon ga doen.

1 opmerking: