maandag 28 november 2011

Vakantie muziek

Tijdens vakanties van de boys is muziek altijd een belangrijk onderdeel, of het nu gaat om het bezoeken van concerten, restaurants en bars met muziek, het bij ons hebben van iPods, het opzoeken van goede radio stations. muziek hoort er bij.

Naast het passief consumeren van muziek zijn er ook twee leden van de groep die actief meedraaien in de muziek business. Frank & Simon zijn namelijk leden van de groep de Sammies. Al vele jaren brengen zij tijdens de Volendams kermis een of twee nummers uit die dan op de jaarlijkse kermis cd uitkomen. De cd groeide al snel naar een dubbel cd en tegenwoordig zelfs dvd uit met daarop een Sammies videoclip. Hier bijvoorbeeld de link naar een van hun nummers. Uiteraard kun je op Youtube zoeken naar de Sammies en dan zul je al hun clips vinden. Ook een twitter kanaal is beschikbaar om de Sammies te volgen.

Het hebben van muzikaal talent in de vakantie betekent dus ook dat er veel gezongen wordt door met name Frank. Zo verblijde hij ons in 1993 tijdens onze eerst Amerika vakantie gedurende vele dagen op deze hippie klassieker van Scott McKenzie. Nu zijn er vele opties voor de vakantie van 2012, maar ik het het vermoeden dat dit nummer het gaat worden.

1 opmerking:

  1. zonder op de link geklikt te hebben, denk ik dat het over "Graceland" gaat.....:-)

    BeantwoordenVerwijderen