zaterdag 12 november 2011

Geboekt!

Zoals niet geheel onbekend gaat de volgende Amerika vakantie van de boys in mei 2012 plaatsvinden. Data en plaatsen stonden al vast maar tickets waren er nog niet. De reden was simpel, er waren geen goedkope tickets te vinden. De prijzen varieerden van €850 tot €950.  Nu had ik met Dennis de afspraak gemaakt dat we bij een prijs van €700 zouden gaan boeken.

Zo zat ik gisteravond te kijken bij world ticket center (hier had ik ook mijn Azië trip van 2010 geboekt) en vond daar tickets met Lufthansa voor nog geen €700. Uiteraard zoek je dan nog even door als goede Hollander en zo kwam ik bij vliegwinkel.nl terecht waar Delta een vlucht bood voor €650. Dennis aarzelde geen seconde en in no time waren de tickets geboekt.

Dat betekent dat we met dezelfde maatschappij vliegen waar we in 1993 onze eerste Amerika vakantie mee maakten. De vlucht heen gaat nu van Amsterdam via Minneapolis naar Nashville, terug is het van St. Louis via Memphis naar Amsterdam. Op naar de volgende mijlpaal en dat is het uitkiezen van een auto. Daarna de hotels en de agenda gaan vullen met de dingen die we willen gaan doen. USA here we come! (again).

1 opmerking:

  1. De eerste stap is weer gezet!!! Klaar gespot deze tickets, want dit is een mooie vlucht tegen een mooie prijs!!

    BeantwoordenVerwijderen