zondag 6 november 2011

Gary's deli

Deze zaterdag zat ik samen met Dennis te genieten van een bagel van de eerste (en nog steeds beste) bagel shop in Amsterdam, Gary's deli. Terwijl ik boven de luxe zithoek met fauteuils arresteerde bestelde Dennis voor ons cappuccino, bagels met guacamole, cheddar & tomaat en een glas vers vruchtensap.

De macbook werd uit de tas getrokken en via de free wifi zaten we in no time op het internet om de volgende keuzes voor onze vakantie van 2012 te maken. Nadat eerder al de periode (18 t/m 26 mei) en de steden, Memphis, Nashville & St. Louis vastgesteld waren was het tijd voor de volgende stappen. Belangrijkste beslissing was uiteraard hoeveel tijd we in elke stad door zouden brengen en dat hing natuurlijk samen met alles wat overal te beleven was. Na flink wat discussie en opties bekijken (3-2-2 per stad was een mogelijkheid) besloten we tot 3-1-3. Het worden 3 dagen Nashville, 1 dag Memphis en 3 dagen St. Louis. En uiteraard nog twee reis dagen waar we afhankelijk van aankomst en vertrek tijden nog wat aan hebben. De eerste activiteiten werden ook al meteen ingepland. De grand ole opry blijkt zijn shows op vrijdag, zaterdag en zondag te hebben. Zaterdag komt voor ons het mooiste uit dus dat is activiteit een.

Memphis is zo te zien de plaats met de minste activiteiten dus vandaar dat we daar maar een dag blijven. Wel een gevulde dag want we reizen 's ochtends van Nashville naar Memphis en gaan na het inchecken meteen door naar Graceland. De tour duurt een uur of drie en daarna gaan we terug naar ons hotel voor een dip in de pool. Het avond programma bestaat uit een bezoek aan Beale street waar we gaan eten en naar muziek gaan luisteren, misschien wel in BB King's blues club. Kortom 1 day down 6 to go.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten