woensdag 9 november 2011

Italiaanse maaltijd

Zondag was het weer eens tijd voor een familie bijeenkomst en volgens goed gebruik van de laatste jaren is dat bij mijn zusje en zwager in Amstelveen. Stel je trouwens niet teveel voor van het begrip familie bijeenkomst want dat is mijn zusje en zwager met de kinderen, mijn ouders en ikzelf.

Het was een erg gezellige namiddag en alleen mijn neefje ontbrak. Hij kwam even braaf hallo zeggen en vertrok vervolgens naar zijn kamertje om achter zijn computer te duiken (waar herken ik dat gedrag van).

Mijn nichtje was er wel en die was vol van haar eerste rijles a.s. woensdag. Wereld wees gewaarschuwd en blijf woensdag veilig binnen zitten. Daarnaast deden mijn ouders haar het voorstel om de volgende keer in hun huis te logeren als zij op vakantie waren. Reden was uiteraard dat de poes niet eenzaam zou zijn maar mijn nichtje zag het wel zitten een weekje de baas in huis. Ik ben benieuwd wat dat gaat worden in het voorjaar.

We eindigden met een Italiaanse maaltijd bestaande uit Lasagne, Fussilli, Salade, brood met kruidenboter en rode wijn erbij. Uiteraard voor mijn neefje een apart gerecht balletjes in tomatensaus met eigen pasta want anders at hij niets. Het was allemaal erg smakelijk en na de koffie was het alweer tijd om te vertrekken. Ik zetten mijn ouders thuis af en zo kwam er een eind aan een mooie zondagnamiddag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten