dinsdag 9 april 2013

Weekend van de tickets

Het is nog maar iets meer dan een maand voor we naar Texas vertrekken en dus was het tijd om tickets te gaan kopen voor alle evenementen die we gingen bezoeken. We hadden al kaartjes voor de baseball wedstrijden en voor de Segqay tour en ook de kaartjes voor de rodeo waren onlangs aangeschaft.

Dan stonden er nog bezoeken open aan de eenden en de vleermuizen excursies in Austin, NASA in Houston en JFK en het Dallas cowboys stadium in Dallas. Er waren nog wat kleine probleempjes met het krijgen van de tickets. Zo had je voor de Austin reserveringen een Amerikaans telefoon nummer nodig (daar hebben we die van het hotel maar voor gebruikt) en moest ik bij het kopen van de tickets voor het Dallas cowboys stadium zelfs mijn random reader gebruiken. Maar na enige tijd waren alle tickets dan ook geboekt waarbij we zelfs een korting van 50% hadden op onze NASA tickets. Nu alleen nog even de sim kaarten regelen en we zijn er heel erg klaar voor!

2 opmerkingen:

  1. Je hebt het er goed voorstaan! Gaaf waar je allemaal heengaat! Houd je daar een apart blog van bij? Geniet van de voorpret!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee hoor komt gewoon op dit blog. Ik ben ooit (2009) begonnen met een vakantieblog maar heb nu alles hier bij elkaar gezet. Dus de Amerikaanse avonturen zijn straks gewoon hier te vinden.

      Verwijderen