vrijdag 26 april 2013

Vertrek naar Gent

Vandaag is het dan zo ver, de eerste vakantie van 2013 gaat van start. De aftrap van het seizoen is een lang weekend (vier dagen) Gent en zoals dat zo mooi heet, we hebben er zin in. Aangezien mijn reisgenoot nog wat huiselijke zaken m.b.t. zijn gezin te regelen heeft vertrekken we pas in de loop van de middag. Dat betekent dat ik alle tijd heb om in te pakken en een aantal last minute dingen te regelen zoals het ophalen van mijn nieuwe zonnebril (alhoewel die helaas niet nodig gaat zijn dit weekend), het vullen van de benzinetank van mijn auto en nog wat van dat soort zaken.

Mocht de wifi in het hotel meewerken dan zullen tijdens ons weekend de vakantie verhalen direct op het blog verschijnen, anders zal dat moeten wachten tot we weer terug zijn. Een ding is zeker, wifi of geen wifi, wij gaan genieten van de mooie stad Gent en het bourgondische leven dat je in België kunt hebben. Tsjoaw saluu zoals de Gentenaar zegt.

1 opmerking:

  1. Een plezant weekend Rene gewenst ;-). Laat je lekker verwennen in Gent!! Zie uit naar je verhalen, vergeet niet de Gentse waterzooi te eten en de Gandaham!

    BeantwoordenVerwijderen