donderdag 18 april 2013

El Rancho

De rib eye
Woensdag gingen Dennis en ik een bezoek brengen aan een oude jeugdzonde annex jeugdliefde, de WWE. Het event was om 20:00 in Ahoy in Rotterdam en dat betekende even slim plannen om toch nog een fatsoenlijke maaltijd naar binnen te krijgen i.p.v. even een burger naar binnen tikken tijdens de reis.

Nu hadden wij een paar jaar terug al de oplossing voor dit probleem gevonden toen wij een concert van Billy Joël in datzelfde Ahoy bezochten en die oplossing is het brug restaurant op de A4. In het restaurant zitten diverse bekende ketens die hamburgers e.d. verkopen maar ook een wok restaurant en een filiaal van La Place. Maar veel belangrijker, er zit ook een vestiging van Argentijns restaurant El Rancho. Nu bleek er trouwens een fusie op Argentijns gebied plaats gevonden te hebben want de ketens Gauchos en El Rancho waren onder een nieuwe holding samengesmolten tot Ranchos en ook andere zaken waar ik graag kwam zoals Rose's cantina, bleken onderdeel van het imperium uit te maken.

Wat er niet veranderd was, was dat je hier in ruime mate vlees kunt bestellen en waar Dennis nog voor een ganba en steak combi ging besloot ik tot een klassieke rib eye. Daarbij friet, salade en uienringen en vooraf voor ons beiden de klassieke gegrilde Argentijnse worstjes. Het tweede wat niet veranderd bleek te zijn was de kwaliteit van het eten want alles smaakte nog even goed als altijd. Het verse boven het vuur gegrilde vlees was mals, sappig en uitstekend van smaak. We lieten ons alles er goed smaken en besloten geen koffie na te nenem om tijdig in Rotterdam te zijn. Na het verorberen van de maaltijd vroegen we dan ook meteen om de rekening om onze reis voort te kunnen zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten