vrijdag 25 juli 2014

Yamas

Een echte Griekse schotel, vlees en nog meer vlees
Nadat vorige week het eerste etentje met een oude groep collega's gehouden was, was het deze keer het jaarlijkse uitje van een ander team waar ik in gezeten had. Deze maal niet in Amsterdam maar in Almere en waar de andere groep elke keer een ander restaurant uitzoekt, gaat deze groep van carnivoren elke keer voor hetzelfde restaurant. Zo arriveerde ik als eerste bij Yamas en zocht een goede plek uit op het terras in het zonnetje. Al gauw stond er een Grieks biertje voor mij en wachtte ik op de anderen. Al gauw kwam nummer twee en ook deze nam, voorzien van een biertje, naast mij plaats. De lucht begon er echter dreigend uit te zien en al gauw vielen er dikke druppels en besloten wij naar binnen te verhuizen. Dat bleek een erg goed idee te zijn want al spoedig kwam het water met bakken uit de hemel vallen en vluchtten de diverse terrasbezoekers naar binnen.

Niet veel later was de club compleet en werd er vlees besteld, heel erg veel vlees. Binnen korte tijd werd er dan ook een stuk minder gepraat over wat er het afgelopen jaar gebeurd was (zo was er iemand opa geworden) en werd er met volle concentratie gewerkt aan het verorberen van de maaltijd. Het was lekker en het was gezellig dus na afloop was er geen seconde twijfel aan het feit dat we elkaar volgend jaar weer zouden ontmoeten voor een goed gesprek, een drankje en een uitstekend stuk vlees.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten