dinsdag 7 januari 2014

Kosebasi

Het voorgerecht
Zaterdag was het weer tijd voor mijn maandelijkse eetafspraak met een goede vriendin. Het was mijn beurt om een restaurant uit te kiezen en mijn keuze was op een Iens dinnerdeal bij Kosebasi gevallen. Kosebasi is een Turks restaurant in de rivierenbuurt en de deal bestond uit een viergangen menu met aperitief voor de prijs van €23,50 er persoon.

Bij binnenkomst zagen we meteen dat we in de rivierenbuurt waren want het restaurant zag er stijlvol uit en de aankleding en bediening waren erg netjes. Het blijkt onderdeel van een gerenommeerde internationale keten te zijn waarvan dit de Nederlandse vestiging is.

We werden naar ons tafeltje begeleid en de menukaart lag al klaar. Bij het brengen van de prosecco werd gevraagd of wij het voorgerecht al wisten en wij bevestigden door cacik en humus te bestellen vergezeld door een fles water. De twee gerechten kwamen begeleid door heerlijk Turks brood en we lieten het ons goed smaken. De tussengang was een mini Turkse pizza met lansgehakt (hier geen keuze) en deze bleek heerlijk pittig te zijn. Nadat de lege borden verwijderd waren werd er gevraagd of wij het hoofdgerecht al wisten en na even informeren bj de bediening ging ik voor de spies van rundvlees en mijn tafeldame voor die van kip. Wederom heerlijk en begeleid door deegflapjes salade en rijst zodat je zelf wraps kon maken. Daarna volgde er baklava voor het dessert vergezeld van cappuccino en espresso en was het lang natafelen en bijpraten. Kortom topavond

Geen opmerkingen:

Een reactie posten