zaterdag 4 januari 2014

Grand café Cineac

De hoofdgerechten
Het was weer tijd voor een film en diner avond geworden en deze keer vond die op de donderdagavond plaats. Conform het inmiddels bekende recept zette ik mijn auto in Velserbroek neer en gingen we samen met een auto verder. De bestemming was deze keer voor zowel bioscoop als restaurant gelijk. De film begon namelijk al om tien over half acht en dan is grand café cineac, het restaurant van cineworld een prima optie.

We arriveerden en kregen een tafeltje (nummer 26) toegewezen. Het leuke aan hier eten is dat als eerste gevraagd wordt hoe laat de voorstelling begint zodat je je eten op tijd krijgt en niet als een idioot alles naar binnen moet schuiven om op tijd naar de zaal te lopen. We begonnen met bitter lemon en een de konick van de tap vergezeld van een plankje met brood, kruidenboter aioli en olijven. Na het bestuderen van de kaart gingen we beiden voor een vis vlees combi. Ik had zeebaars vooraf en diamanthaas als hoofdgerecht mijn tafelgenoot ging voor de garnalen kroketjes en de saté (een aanrader hier). Het eten kwam in een net tempo voorbij en alles smaakte prima zodat we na een prima maaltijd netjes op tijd van tafel gingen om naar de film te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten