woensdag 17 oktober 2012

Parkeer problemen

Het lift bouwsel bij de buren
Zoals vermeld had ik enige tijd geleden flink last van wegwerkzaamheden. Inmiddels zijn deze alweer geruime tijd verholpen en rijd ik weer probleemloos mijn wijk in en uit. Alle goede dingen komen echter in meerdere keren en na de wegwerkzaamheden is nu de nieuwste loot aan de vervoersboom geboren, namelijk parkeerproblemen.

Toen ik vrijdagavond mijn auto instapte om mijn ouders van Schiphol op te halen zag ik allerlei borden bij onze parkeerplaatsen staan met wegsleep symbolen erop. Zaterdag keek in eens goed wat er op stond en het bleek dat de hele week een flink aantal parkeerplaatsen niet gebruikt mochten worden, en aangezien we al krap in de plaatsen zitten betekent dat voor een aantal mensen een straatje verder parkeren.

De reden was een of andere operatie aan de lift bij de buur flat en ik was maandag erg blij dat ik mijn auto niet op een van de verboden plaatsen had gezet. Er bleek namelijk een zero tolerance beleid gevoerd te worden en een auto die op een van de verbodem plekken stond werd genadeloos weggesleept. Nu ja volgende week hebben we (hopelijk) al onze parkeer plekken weer terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten