zaterdag 20 oktober 2012

Het einde van de roode baron

Helaas is het wederom gebeurd. Nadat wij ruim tien jaar geleden gedwongen afscheid moesten nemen van ons destijds stamcafé Groningen gaat dat wrede iets ons wederom gebeuren. Per 1 november zal de roode baron definitief haar deuren sluiten en moeten wij weer op zoek gaan naar een nieuwe stamtafel.

De eerste berichten kwamen van heel verre, nl. uit Amerika. Een vriend die daar woont maar vroeger als expat in Nederland werkte stuurde mij een bericht over facebook of er soms trouble in paradise was. Welnu na mijn volgende bezoek kon ik hem inderdaad mededelen dat er niet alleen trouble in paradise was maar dat het paradijs zelfs gesloten zoo worden. We zijn nu dus in druk overleg met een groepje vaste gasten die elkaar daar altijd graag mogen ontmoeten wat nu onze nieuwe thuishaven gaat worden. Een van de beste kandidaten is Molly Malone's op dit moment maar niets is nog zeker. We hebben nog twee weken en dan moet er een keuze gemaakt worden want dan is echt het einde van roode baron aangebroken.

1 opmerking:

  1. Tja, mijn enige ervaring met de Roode Baron was dat het een Thai bar was, waar geen Thai te bekennen was. Jammer, want nu hebben we ook een DJ zonder werk op vrijdagavond :-). Waar moet je nu je voorliefde voor Latin Music ten toon spreiden :-).

    BeantwoordenVerwijderen