donderdag 26 april 2012

Terugblik Antwerpen 2009

Ik begin erg veel lol te krijgen in mijn reisverslagen uit vervlogen tijden en de herinneringen die zij oproepen. Daarom hier alweer de derde trip die verblogd wordt. Deze keer een terugblik en geen flashback. Waarom de naamsverandering, welnu in Antwerpen spreekt men Nederlands in plaats van Engels dus de titel van de blogpost wordt gewoon aangepast aan de taal van het land.

Op vrijdag 3 januari 2009 vertrok ik samen met René voor een driedaags bezoek aan Antwerpen. De doelen waren cultuur (zoals het Rubenshuis en de gildehuizen), bier (zowel het bezoeken van diverse café's als het meenemen van vele flessen speciaal bier) en shoppen want het eerste weekend na de jaarwisseling kent Antwerpen een mega uitverkoop. Deze berichten uit januari 2009 liggen net voor het "echte" begin van het blog want dat werd door Dennis geopend op 20 januari 2009 met het eerste bericht over onze Amerika vakantie. toen heette het blog ook nog Boys are back in the USA. Sindsdien hebben zowel Dennis als ikzelf ons eigen blog waar we de berichten uit de andere blogs in hebben opgenomen.

Ga dan ook mee terug naar januari 2009 waar je de avonturen van ons illustere tweetal in den vreemde kunt volgen en verwacht nog meer van dit soort korte vakantie uitstapjes op het blog in de komende weken cq. maanden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten