donderdag 19 april 2012

Red Bull babes

Zoals bekend werk ik in de IT en dat betekent een overvloed aan mannen en een (groot) tekort aan vrouwen. Nu besloot een van mijn collega's dat het tijd was om daar iets aan te doen en hij had een aanvraag gedaan om het Red Bull wings team bij ons langs te laten komen.

Dit is een actie van Red Bull waar je via de website aan kan geven waarom een collega wel wat extra energie kan gebruiken om hem vleugels te geven. Als je aanvraag dan goedgekeurd wordt kun je een bezoek van het wings team tegemoet zien. Dit bestaat uit een auto (een in de red bull kleuren gespoten mini met een red bull blik er aan bevestigd) en twee jonge meiden die elk met een grote koeler vol met blikjes Red Bull binnen komen.

Dinsdag kreeg hij te horen dat de dames ons op woensdag een bezoek zouden brengen en alles werd in gereedheid gebracht zodat degene voor wie het bezoek bedoeld was nergens van op de hoogte zou zijn. Alles ging prima en hij zat in overleg met de afdelingsmanager toen de babes binnenkwamen. Hij was behoorlijk verrast maar ving het redelijk goed op. Uiteraard moesten er foto's gemaakt worden en na het slachtoffer moesten ook andere mensen met de babes op de foto. Vervolgens gingen zij afdeling ovr en trakteerden iedereen op een blikje Red Bull of Red Bull suikervrij. Binnen een half uur was alles voorbij maar het was een leuke afleiding van de normale werk omstandigheden.

1 opmerking:

  1. Nou, de babes hadden wel iets vrolijkers aan mogen trekken. of anders wat minder :-).

    BeantwoordenVerwijderen