zaterdag 14 april 2012

Flashback Amerikaanse steden 2001

Het tweede en laatste deel alweer van de Amerika vakantie van René en mijzelf in 2001. Dit deel begint bij de trip van Yuma naar San Diego, maakt vervolgens een kort uitstapje naar Mexico en gaat dan via Los Angeles naar ons vertrek- en eindpunt van deze reis Las Vegas.

Waar we in de eerste helft van de vakantie elke dag een andere stad bezochten blijven we in de tweede helft overal meerdere dagen, maar ja Los Angeles, San Diego en Las Vegas zijn niet bepaald dorpjes die je kunt vergelijken met een Yuma (ga hier niet heen, wat een saai dorp) en Tucson.

Maak je op voor het lezen van verhalen over Rodeo Drive, Venice Beach, de grensovergang tussen Mexico en Amerika, de casino's van Las Vegas, het niet bezoek aan een spookstad en uiteraard het kopen van heel veel t-shirts. Spoed je voor de tweede keer naar 2001 en lees de tweede helft van de Amerika avonturen van de René's. Hiermee zijn bijna alle vakanties van het illustere duo verblogd. Wat nog ontbreekt zijn twee België trips, een met mijn werk en een die we gezamenlijk hebben ondernomen. Wie weet gaan die ook nog een keer verschijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten