zondag 11 september 2011

Rose's cantina

Zaterdagavond was boy's night out en ons kennende betekent dat uiteraard dat we starten met een bezoek aan een restaurant. Gezien het feit dat de vervolg activiteiten bij de munt plaats zouden vinden viel de keus al snel op een oude favoriet, Mexicaans restaurant Rose´s cantina.

De start was om 16 uur bij mij voor de deur zodat we met een auto naar de stad konden vertrekken. Iedereen was op tijd aanwezig en vol goede moed reden we richting centrum. Al snel kwamen we echter de ene na de andere opstopping tegen, het leek wel of iedereen met de auto naar de stad ging. We besloten dus al wat eerder te parkeren in het Byzantium en het laatste stuk te lopen.

We arriveerden om 5 uur bij het restaurant en dat betekende dat alle plaatsen nog beschikbaar waren. We besloten dus, gezien het mooie weer, tot een plaatsje in de tuin waar we al snel kozen voor het gemengde voorgerecht voor vier. De andere drie gingen voor typisch Mexicaanse schotels als Quesadillas en Enchiladas, nam echter een ossenhaas biefstuk (filete de lomo). Onder het genot van een corona en cola light en een erg snel leger wordende bakje met nachos en salsa genoten we van het zonnetje. De voorgerechten arriveerden vlot en verdwenen nog vlotter maar we vroegen on wat extra haast voor de hoofdgerechten daar we op een strak tijdschema zaten. Gezien het vroege tijdstip gingen niet alle borden leeg (hulde aan Dennis die wel alles opat), er bleven wat rijst, bonen en groenvoer bij diverse mensen achter, maar netjes op tijd verlieten we goed gevuld de cantina voor het vervolg van onze boy´s night out.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten