dinsdag 20 september 2011

De banana bungalow

Ik was van de week mijn keukenkastje aan het uitruimen en kwam daarbij deze beker tegen. Mijn gedachten vlogen terug naar de zomer van 1993 toen ik met Frank, Simon & Dennis een maand door de good old US of A rondgetrokken heb. Na een week New York kwamen wij aan op het vliegveld van Los Angeles en moesten daar een hotel vinden. We lieten ons door een enthousiaste Engelsman op het vliegveld overhalen om naar de banana bungalow te gaan, waar ze naast dorm rooms ook normale kamers hadden voor een meer dan aantrekkelijke prijs. De Engelsman bracht ons en nog wat andere vers geworven klanten naar de (gratis) shuttle bus en deze leverde ons netjes af bij het hostel, waar we inderdaad een normale kamer kregen.

Het hostel bood erg veel voor zijn geld, gratis shuttle busjes naar alle plekken in de omgeving (zo zijn wij o.a. naar Universal studio's en Venice beach geweest) en een bbq met gratis drank (je moest wel deze beker voor $5 kopen). Verder uiteraard een zwembad, gratis ontbijt en gratis koffie en thee de hele dag. Tegenwoordig overnacht ik niet meer in dit soort hotels, ik ben teveel verwend en aan luxe gewend geraakt maar in 1993 heb ik een gouden tijd in de banana bungalow beleefd. En de beker, die heb ik weggegooid want het enige wat er sinds 1993 mee gebeurd is, is de verhuizing van mijn vorige woning naar mijn huidige woning.

1 opmerking:

  1. En vergeet niet dat hier ook het wereld record "hoe krijg ik een zwembad leeg" gevestigd is door Simon die met een stoel en al het bad in dook! Een absolute klassieker!!!!

    BeantwoordenVerwijderen