donderdag 15 september 2011

Cordial 2011

De Cordial, de jaarlijkse Cordys dagen, was er weer en uiteraard ging ik daar een bezoek aan brengen. Ik stapte dan ook in de auto naar kasteel de Vanenburg in Putten waar het allemaal plaats ging vinden. Aangezien er geen oponthoud was, was ik ruim op tijd aanwezig en nam een kop koffie om m.b.v. de iPhone app te gaan kijken wat er allemaal te beleven was. Het was een vol programma met diverse interessante sprekers en zelfs een muzikale masterclass o.l.v. Krijn Koetsveld als afsluiter van de dag.

Al gauw zag ik diverse bekenden, zowel mensen van Cordys als van andere partijen en was ik druk in gesprek. De sessies waren goed, vooral de start Costas Markidas, en de ochtend vloog voorbij. Het was dan al gauw tijd voor de lunch en die was, zoals eigenlijk alles op de Vanenburg, van uitmuntende kwaliteit. Aankleding, voedsel, drank (heerlijke verse sapjes o.a. kiwi, aardbeien, banaan, sinaasappel), bediening etc. etc. alles was van grote klasse. Ik maakte kennis met diverse nieuwe mensen en mijn collectie visitekaartjes groeide gestaag totdat het tijd was voor het middagprogramma. Hiervan was de laatste spreker het interessants en kon de afsluitende muziek masterclass van vriend Krijn mij absoluut niet bekoren maar ik heb het uitgezeten zonder in slaap te vallen.

Geheel tegen mijn gewoonte in bleef ik niet voor het diner. Dit was een formeel diner in het kasteel en zou van 7 tot 10 uur duren. Gezien de gastronomische kwaliteiten van de Vanenburg zou het top zijn maar het werd mij gewoon te laat daar ik de volgende dag een drukke dag op het werk zou hebben. Ik bleef dus alleen voor de netwerk borrel (met wederom prima hapjes, met name de bitterballen zijn geweldig) en vertrok dan ook om kwart voor zeven na een prima dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten