woensdag 4 maart 2015

Werkherinneringen 26: Pinkpop

De roze pop
De kaartverkoop van pinkpop was afgelopen zaterdag begonnen en dat deed mij terugdenken aan mijn eerste bezoek aan dit festival in 1988. Samen met een groep collega's en vrienden ging ik naar het toen eendaagse festival. Wij besloten er echter een lang weekend van te maken en gingen met een frote tent en een grote groep mensen op een camping in Maastricht staan.

De eerste dag zetten we de tent op, dronken aardig wat in de camping bar en eindigden de dag met een gigantische BBQ met wijn, bier en whisky. Die nacht werd er weinig geslapen wegens diverse lachstuipen in de best wel volle tent maar de volgende dag gingen we vol pret naar pretpark de valkenier. Na afloop werd er wederom een BBQ op de camping gehouden en gingen wij stappen in Maastricht voordat het bedtijd werd. Op zondag werd de tent afgebroken, alles in de auto's geladen en reden we het laatste stukje naar de draf en renbaan in Landgraaf voor het festival.

Het was schitterend weer en wij genoten van artiesten als de red hot chili peppers, Herman Brood and his wild romance en Joe Cocker om een paar van de tien acts te noemen. Her was mijn eerste muziekfestival en ik genoot heel erg van de sfeer en de muziek. Van al mijn werkherinneringen is dit misschien wel mijn mooiste en ik kijk hier dan ook met heel veel plezier op terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten