maandag 23 maart 2015

BastiJan

Het dessert
Na het bezoek aan de Jopenkerk was het idj voor het diner en de keuze was deze keer gevallen op BastiJan, een klein restaurant met een mooie kaart in hartje Haarlem.

Bij binnenkomst werden wij hartelijk begroet en naar ons tafeltje begeleid waar ik water en mijn compagnon wijn bestelde en we de kaart uitgereikt kregen, Vanwege de bitterballen bij de Jopenkerk besloten we het voorgerecht van vier kleine hapjes te delen en bestelden beiden een hoofdgerecht waarbij ik voor de zeebaars met coquilles ging. Het voorgerecht was goed maar de zeebaars was werkelijk uitstekend en ik genoot van ieder hap. Toen de serveerster kwam voor het nagerecht moest ik passen want de bitterballen hadden genoeg bodem gelegd en dus was een espresso genoeg voor mij. Mijn tafelgenoot, als echte zoetekauw, ging voor het kaneelijs met kletskop en likeur en genoot daar heel erg van. Samenvattend kan ik alleen maar zeggen dat we een prima maaltijd met vriendelijke bediening voor een uitstekende prijs hadden en dat betekent dat ik BastiJan van harte aanbeveel aan andere bezoekers.

1 opmerking:

  1. Ik las op Iens dat dit restaurant in Haarlem het hoogst scoort op klantvriendelijkheid. Dat (b)lijkt te kloppen als ik dit lees!

    BeantwoordenVerwijderen