zondag 15 maart 2015

De vier jaargetijden

Tonijnsalade
Ik kom de laatste tijd weer wat vaker in Hoorn en omstreken en ook zaterdag was het weer een keer zo ver. Deze keer verbleef ik in de omstreken (Zwaag) maar voor de lunch werd er een uitstapje naar Hoorn gemaakt.

We parkeerden de auto aan het IJsselmeer en liepen de binnenstad in waar we op de grote noord lunchroom de vier jaargetijden zagen. Het zag er leuk uit en we betraden dus het pand dat uit twee huiskamers bestond. Het was bomvol maar de bediening gaf aan dat er enkele tafeltjes binnen korte tijd vrijkwamen en we besloten dus even te wachten.

De bediening had niet gelogen en binnen de minuut hadden wij een plekje aan het raam gevolgd door een munt thee en een cappuccino. Na bestuderen van de kaart viel de keuze op de tonijnsalade en een tosti ham kaas ananas, vergezeld van een glas witte wijn.Het eten smaakte prima, de locatie was mooi en de kok kwam, in een rustig moment, nog even informeren of alles beviel. Kortom een prima lunch en aangezien ze een mooi terras voor de deur hebben zal ik hier met mooi weer zeker een nieuw bezoek brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten