vrijdag 21 november 2014

Sportschool

Hier zit de fysiotherapie praktijk
Dinsdag was het dan zover, mijn eerste dag begeleid sporten bij fysiotherapie Caland, gelegen in sportcentrum Caland. Het gebouw as vlak bij en was zowel met de tram als de auto god te bereiken en er was meer dan voldoende parkeerplaats onder het gebouw. De onderste drie lagen waren van een sportschool en de bovenste laag was van de fysiotherapiepraktijk.

Ik werd verwelkomd door mijn trainster Ilse en we begonnen erg relaxed met een half uur lopen (ja lopen, niet rennen) op de loopband. Terwijl ik liep noteerde Ilse allerlei zaken over wat ik voelde aan spierpijn etc. om mijn grenzen te bepalen. Welnu dat was voor de eerste keer geen succes want ik wandelde vrolijk het eerste halfuur op de band. Daarna nog wat been oefeningen en dat was het voor deze eerste keer. Vrijdag heb ik een nieuwe afspraak en dan gaan we verder op zoek naar die grenzen.

1 opmerking:

  1. Dat lijkt mij op zich goed nieuws! Maar wel raar, want afgelopen zaterdag had je toch snel last toen we van de garage naar Tivoli liepen.Toen misschien toch te hard gewandeld?

    BeantwoordenVerwijderen