maandag 17 november 2014

Firrma pickles

De maaltijd
Het grootste nadeel van een concert dat rond etenstijd begint is het feit dat je nog niet gegeten hebt als het afgelopen is. Een aantal mensen wilde echter eerst persé een barbar bokje drinken dus de eerste stop na het concert was Olivier. Dat duurde echter maar kort want zowel Dennis als ik hadden trek gekregen. Na wat delibereren kwamen we uit op de firma pickles, volgens onze Utrechter een prima burgertent.

Het centrum van Utrecht is niet al te groot dus we waren al snel ter plekke. Het was behoorlijk druk dus in plaats van een tafeltje namen wij plaats aan de zijkant en bestudeerden de kaart. Mijn keuze viel op de smoked BBQ burger van biologisch MRIJ rund met als extraatje een plak Zwitserse kaas eroverheen. De burgers arriveerden vlot vergezeld van een emmertje mini frietjes, mayonaise en een mini bakje coleslaw. Bijgerechten waren aardig maar de burger was werkelijk top, deze tent kan zich meten met zaken als de burgemeester en de burgerbar. Voldaan stapte wij dan ook van tafel alhoewel met name de Volendamse component vond dat de porties best wel wat groter hadden gekund. Wat mij betreft was het echter meer dan voldoende en als ik in Utrecht weer eens vlot een hapje moet eten dan is een bezoek aan de firma pickles zeker een optie.

1 opmerking:

  1. Ik geef in dit geval Frank en Simon gelijk. En ook de bediening vond ik niet over houden. Voor een burgertje is het meer dan prima, maar voor de gezelligheid hoef je niet bij de hipsters te rekenen......

    BeantwoordenVerwijderen