zondag 9 november 2014

A walk amongst the tombstones

Filmposter
De volgende etappe was de bioscoop maar aangezien de film pas om tien uur begon betraden we eerst de Jopenkerk die pal naast de bioscoop ligt. Onder het genot van een Adrianis en een Malle Babbe namen we plaats in de erg drukke kerk en keken om ons heen.

Tegen half tien verlieten we de kerk en betraden de bioscoop om naar A walk among the tombstones te gaan kijken. Het was een uitstekende crime noir thriller met Liam Neeson in de hoofdrol. Wat mij betreft een grote aanrader, ga kijken als je kunt.

Na de film bracht k mijn ex-collega thuis (we waren uiteraard met mijn nieuwe auto gegaan). Op de terugweg naar huis belde hij me echter op dat het cadeaubordje van el pincho nog in mijn dashboardkastje lag en zodoende kon ik weer terug. Aangezien ik echter al op de toerit naar de snelweg zat moest ik een compleet rondje draaien alvorens ik weer bij hem voor de deur stond. Al met al was ik pas rond half twee weer thuis maar het was een erg gezellige avond geweest. En we hadden genoeg aantrekkelijke trailers gezien voor de volgende afspraak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten