woensdag 5 november 2014

Im Roten Ochsen

De rode os
Na de biergarten keerden we terug naar het hotel om te relaxen voor de avond. Het was een namiddag van lekker relaxen in de wellness en lezen tot een uur of acht voordat we het hotel weer verlieten voor de avondmaaltijd.

Uiteraard moest er vanavond Duits gegeten worden en de keuze viel op een brauhaus, in de rode os. We scoorden een mooi plekje op de verhoging naast een tafel vol winde Ieren die heel veel lol hadden en een fors aantal Ierse klassiekers voorbij lieten komen zoals the wild rover. Na bestuderen van de kaart koos ik voor de ossenwangen met boontjes en spekjes en aardkapelpuree. Aan de andere kant van de tafel werd het een klassieke schnitzel met champignon roomsaus en uiteraard kozen wij beiden voor een biertje. Korte tijd later arriveerde ons eten en het was allemaal heel erg lekker maar wederom heel erg veel. De schnitzel verdween niet helemaal maar dat had niets met de kwaliteit te maken want die was uitstekend maar met de hoeveelheid. Kortom wederom een prima maaltijd die bewees dat je in Duitsland erg lekke kunt eten voor een hele goede prijs,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten