donderdag 6 november 2014

Chocolademuseum

Chocolademaakster aan het werk
Na een goede nachtrust was het wederom een rustige morgen. Koffie en water op de kamer, douchen en inpakken en uitchecken was het programma. De auto stond nog in de parkeergarage en daar deden we de koffers in alvorens wederom richting stad te vertrekken. Deze keer maar een heel kort stukje want zodra we bij de Rijn aankwamen waren we al bij onze bestemming, het chocolade museum.

Het was al tegen twaalven dus eerst moest er gebruncht worden en dat kon mooi in het restaurant van het museum. Dat betekende voor mij een getoast broodje met Keulse leverworst, ui, mosterd en augurk en voor mijn reisgezel een stukje chocoladetaart.

Daarna was het een bezoek brengen aan het museum, dit bleek te bestaan uit een verhaal over de cacao en de chocolade (niet al te interessant) en een werkende chocolade fabriek waar allerlei chocolade producten gemaakt werden en dat was wel weer erg leuk om te zien. De weg naar buiten leidde uiteraard door de giftshop en daar werd uiteraard het een en ander aangeschaft alvorens we het museum verlieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten